Ferry Trip
rout map
Depart on
Return on
Offers direct to you

Deals direct to your inbox

Sign up here

Ierland - per veerdienst met eigen auto!

Vakantie vieren in Ierland met uw eigen auto kan niet makkelijker!

Er zijn zoveel redenen te noemen om uw eigen auto mee te nemen met Irish Ferries. We maken het u en uw gezin gemakkelijk - geven u meer tijd om te relaxen en om te genieten van uw vakantie, vanaf het moment dat u aan boord bent.

Neem uw auto mee naar Ierland en geniet van het wilde en schilderachtige platteland, rijke geschiedenis, wereldberoemde muziek en cultuur en misschien een glas Guiness in een traditionele Ierse pub.

Book now         Email us for more information

Frankrijk – Ierland direct

Met meer keuze aan routes dan ooit tevoren, en met de beste aankomsttijden in Ierland, u kunt kiezen uit onze weekend Economy Class Service aan boord van de 'Epsilon' van Cherbourg naar Dublin of onze familie vriendelijke service aan boord van de 'Oscar Wilde' van Cherbourg of Roscoff naar Rosslare.

Vanaf €99 enkele reis - geboekt ten minste 7 dagen voor vertrek. Gebaseerd op auto + bestuurder + gereserveerde stoel reizen tot 26 mei en vanaf 3 september. Op basis van beschikbaarheid. Algemene voorwaarden van toepassing.

Book now          An boord van de Oscar Wilde               Routes and Timetables

LANDBRIDGE ... Naar Ierland via Groot-Brittannië

Irish Ferries biedt u ook de mogelijkheid naar Ierland te reizen via Groot-Brittannië. Om te vertrekken kunt u kiezen uit havens in Nederland, België en/of Frankrijk met een van onze partner veerdiensten. Om vervolgens, na door Groot-Brittannië te zijn gereden, uw reis te vervolgen via onze routes Pembroke - Rosslare of Holyhead - Dublin.

Het tarief vanaf €205,- is voor een auto + chauffeur. (Rotterdam - Hull met P&O Ferries / Holyhead- Dublin of  Pembroke - Rosslare met Irish Ferries). Accommodatie aan boord is nodig op onze nachtelijke overtochten (nl. Rotterdam-Hull). Cabines zijn beschikbaar vanaf €127. Een slaaplaats in een gedeelde cabine is beschikbaar vanaf €44 p.p  Op basis van beschikbaarheid. Algemene voorwaarden van toepassing.

Het tarief vanaf €119,- is voor een auto + chauffeur. (Calais - Dover met P&O Ferries / Pembroke - Rosslare of Holyhead - Dublin met Irish Ferries). Geboekt tenminste 14 dagen voor vertrek met Irish Ferries op basis van beschikbaarheid. Algemene voorwaarden van toepassing.

Find out more about landbridge

Wild Atlantic Way - Ierlands Ruigste Kustroute

Stel je voor dat je langs de uiterste rand van West-Europa rijdt. Een 2500 km lange kustroute langs stranden, kliffen, havens en schitterende uitkijkpunten. Je parkeert je auto en je voelt de zilte zeelucht in je gezicht. Ademloos kijk je naar de krachtige golven van de Atlantische Oceaan. Dat en veel meer staat je te wachten op de Wild Atlantic Way... een reis vol inspiratie.

Meer info              Bejijk de video